Referenties

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Marieke van Faassen

     'PORSIE maakte het duidelijk,ik heb geleerd niet vol    te willen zijn maar voldaan.

Ik ben al 11 kilo kwijt en blijf nu goed     en gemakkelijk op gewicht.’

Marieke van Faassen PORSIE
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Ellen

ZO BLIJ! IN 6 WEKEN 6 KILO

In 6 weken 6 kilo eraf!!! Iets wat me jaren niet gelukt is... het is zo simpel met PORSIE, niet te geloven!!! Ik moet er natuurlijk nog heel wat kilo’s af, maar begin er nu wel een beetje meer vertrouwen in te krijgen dat het me nu gaat lukken... en ik voel me er prima bij. Geen vermoeidheid dip meer in de loop van de dag wat ik jaren lang heb gehad... yesss!!!! Ik heb al zo lang overgewicht en heb van alles geprobeerd.. van diëten tot een jaar lang 5 keer per week sporten onder begeleiding zonder ook maar een gram af te vallen en nu.... zomaar 6 kilo. Zoals ik al zei... ik krijg weer een beetje vertrouwen in mijn eigen lichaam. Het voelt voor mij niet als een dieet, heerlijk!!!!!!

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Erik van Faasen

VOEL ME FRIS EN FIT

Zag hoe het werkte bij mijn vrouw Marieke van Faassen. Moest er wel aan wennen.
Bakjes vol, hoe kom ik uit? Niet dat ik ‘s avonds nog honger heb. Maar na 2 dagen
begon ik er aan te wennen. Kreeg gelijk het gevoel van dat ik snel vol zat. Terwijl ik
qua eten niks verander. Nog steeds een frikandel speciaal met een patatje zolang het
in het bakje past mag het.

Het resultaat is dat ik met 3 weken 5,2 kilo kwijt ben. Heerlijk, voel me fit en fris.
Ik merk het aan mijn horloge, deze zit ruimer. En hier nog veel duidelijker mijn riem.
Zit nu al op het laatste gaatje. Ga zeker nog ff door totdat ik 100 kilo ben. En met
PORSIE ga ik het zeer zeker halen!!!

Erik van Faasen PORSIE
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Marjolein

    'Ik begon met de PORSIEbakjes omdat ik iets wilde doen wat niet veel tijd     en moeite kostte’

De bakjes waren hiervoor ideaal, omdat je geen rekening hoeft te houden met wát je
gaat eten, alleen met de hoeveelheid. Hierdoor voelde het ook niet als een dieet en ging
het afvallen ook makkelijk. Je veranderd een systeem waardoor je lekkerder in je vel
gaat zitten.

Marjolein PORSIE
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Wilma

DANK JE WEL, IK ZAL JULLIE ZEKER AANRADEN!

69,9.... Onder de 70.... Dank jullie wel.... Ik heb het door en ik stop nu met het PORSIEabonnement.
Ik zal jullie zeker aanraden bij een ieder die wat gewicht wil verliezen!
Hebben jullie ooit vrijwilligers of hulp nodig bij jullie activiteiten stel ik me bij deze
beschikbaar voor gastvrouw om reclame te maken!!! Veel succes en dankjewel!

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Tanya

'28 februari gestart en vandaag(25 maart) ...8 kilo minder!'

Porsie werkt... 28 februari gestart en vandaag(25 maart) ...8 kilo minder. En het kost mij weinig moeite. Het voordeel is dat je niet hoeft na te denken over een heleboel dingen waar je normaal wel aan moet denken als je af wilt vallen. Je hoeft je eten niet te wegen, geen calorieën te tellen en geen aparte boodschappen te doen waarvan je nog nooit gehoord hebt en ook vaak nog niet eens lekker is. Het is gewoon een kwestie van je porsie bakkie vol doen met wat je gewend bent of waar je zin in hebt. Het werkt voor mij heel goed. En weer door.......

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Irene

'Ik word er enthousiast van!'

OMG! Pas echt serieus bezig met de bakje sinds woensdag de 29ste en nu (zaterdag) gewoon al een 1 kilo kwijt,hier wordt ik enthousiast van! Gewoon gegeten wat ik normaal eet,ik moet zeggen, ik deed eerst 2 crackers 's morgens, maar nu 1 maar heb er genoeg aan. Het kost me dan maar het kleinste bakje, wel beleg ik het goed(eiwitrijk)..ik ben nu al bewuster aan het eten, van de week frietjes,pasta...en de week is nog geen eens om..... Blij dat ik jullie gevonden heb :-) Groetjes,Irene

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Jeroen Huijgens

huisarts en kaderarts hart- en vaatziekten vertelt over PORSIE

Ik ben Jeroen Huijgens, ik ben huisarts in Weespe. Ik ben kaderarts voor hart- en vaatziekten. Als zorg professional weet ik hoe belangrijk is om een gezond gewicht te hebben en te behouden. Want je kunt ziektes krijgen als diabetes, hypotensie, hoog cholesterol of last van je gewrichten (artrose). Maar als Bourgondiër weet ik ook hoe lastig het is om een gezond gewicht te krijgen, totdat iemand mij op PORSIE wees. Ik ben het toen gaan proberen, zonderwel gaat het eigenlijk heel goed. Zonder veel moeite val ik af. Ik kan eten wat ik wel, uiteraard wel met de bakjes erbij. Door dit systeem val ik heel makkelijk af, zonder veel pijn en moeite. Dus ik kan het iedereen aanbevelen!

Door het PORSIE systeem kan ik gewoon met mijn gezin mee eten en ik kan ook zelf bepalen wat ik eet. Ik hoef geen dieet te houden, alleen de bakjes bepalen hoeveel ik mag eten en daardoor ga je afvallen. Dus je valt af zonder moeite en zonder dieet!

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Chantal

'Zo steunen we elkaar'

Hallo Christel,

Ja, ik wil graag doorgaan met PORSIE. Het gaat super goed! Heb er al 6 kilo af. Ben erg enthousiast en heb ook al een aantal vriendinnen aan de bakjes gekregen. Zo steunen we elkaar!!

Groeten Chantal

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Anne - Lotte

Eindelijk een manier van afvallen die óók voor mij werkt!

Ik had nooit verwacht dat afvallen met PORSIE zo simpel zou zijn. Ik heb de laatste jaren op verschillende manieren geprobeerd om een aantal kilo's kwijt te raken. Vaak moest ik daarbij apart koken of hele dagen aan de shake's waardoor ik de motivatie al snel weer verloor. Het mooiste aan PORSIE is dat je gewoon lekker kunt eten wat je zelf wilt, zolang het maar in de bakjes past! PORSIE heeft ervoor gezorgd dat ik regelmaat kreeg in het aantal eetmomenten op een dag. Het heeft me inzicht gegeven in hoeveel onnodige koekjes, snoepjes of andere dingen ik op een dag naar binnen werkte. Daardoor kreeg ik 's middags vaak een dip en werd ik ineens heel moe of had ik alleen maar zin aan zoetigheid. Sinds ik met PORSIE begonnen ben zijn deze dips geheel verleden tijd. Ik voel me een stuk fitter en kan de vijf eetmomenten op een dag prima volhouden zonder enig hongergevoel. PORSIE werkt!!

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Linda de Wit

Minder eten, maar zonder verbod

Een paar kilo eraf. Elk voorjaar kwam die wens weer naar voren. De winter-kilo's, het ene jaar lukte het me met veel moeite, maar blijvend eraf was nog nooit behaald. Dit keer hoorde ik van Porsie, klonk als een goed bedacht idee. Minder eten, maar zonder verbod. Als het maar past in je bakkie. Natuurlijk was het motiverend dat de weegschaal liet zien dat ik af viel. En dit voorjaar ging ik van 65 kilo naar 60 kilo. Niet eerder was me dit gelukt en met zo weinig moeite. Nu is het de kunst om dit gewicht vol te houden, tot nu toe gaat dit ook prima. Ongeveer drie dagen in de week houd ik me streng aan de 'porties' en op de andere dagen merk ik dat mijn lichaam al gewend is aan de kleinere porties en heb ik al een voldaan gevoel na bijvoorbeeld twee boterhammen. Dus eigenlijk denk ik dat ik dit gewicht kan behouden, juist omdat je wel pannenkoeken en chocola kan eten. Dikke pluim voor Porsie!

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Linda

Met de bakjes van Porsie heb je een houvast

Hoi, mijn naam is Linda. Ik ben 48 jaar en wil alleen even zeggen dat Porsie voor mij werkt! Ik was na een periode van ziek zijn 4 kilo aangekomen. Ik mocht het sporten langzaam weer oppakken maar het viel me allemaal erg tegen. Ik heb wel geprobeerd minder te eten, maar na een week of 2 zat ik alweer in mijn oude patroon. Met de bakjes van Porsie heb je een houvast. Geen rare boodschappen in de kar, maar eten met het gezin. Ik zie nu in dat ik 's avonds altijd veel te veel at. 2 x opscheppen was zo'n beetje normaal geworden. Nu niet meer. Als het bakje vol is, roept iedereen aan tafel: stop mam! Vanmiddag een broodje gegeten op het terras met een vriendin. Gewoon een klein porsie gevraagd en zonder schuldgevoel een heerlijk stuk bruin brood gegeten met tonijnsalade. Ik ben enthousiast en vertel het verder....ga zo door!

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Natascha

Ik ben voorzichtig met de bakjes begonnen...

Sinds eind 2015 heb ik een gastric bypass. Was ik in 2011 nog 70 kilo afgevallen, in vier jaar tijd zat het er allemaal weer bij. Maar in 2014 werd ik moeder van een dochtertje en kon het niet meer langer. Ik was niet degene voor wie ik kon volhouden, maar mijn dochtertje is dat wel. Dus in 2015 onder het mes. De eerste 60 kilo gingen helemaal vanzelf, maar na 1 jaar stond ik op een dood punt. De chirurg heeft namelijk wel mijn maag geopereerd, maar niet mijn hoofd. Waar ik in het begin gewoon niet wilde en kon snoepen, lukte dat op een gegeven moment wel. Helaas probeer je het toch! Met stilstand en zelfs 5 kilo aankomen tot gevolg. Dit jaar was het dan ook tijd voor een doorbraak. Na een goed gesprek met Christel ben ik voorzichtig begonnen met de PORSIE bakjes. Voorzichtig, want voor mij geldt niet wat voor een "normaal" persoon geldt. De maag is kleiner en de eiwitbehoefte groter. Mijn verstoorde relatie met eten (fout, goed, te weinig, te veel) begint minder als een ballast te voelen. Ik val weer af, sport weer elke week en Christel gaat binnenkort met mij koken om mij lol te laten krijgen in het bereiden van het avondeten. Want dat is het volgende hete hangijzer!

Groetjes,

Natascha

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Anne Marie ten Cate

Ik was eerlijk gezegd sceptisch...

Vanaf 3 april ben ik begonnen met de PORSIE bakjes. Ik was eerlijk gezegd wat sceptisch, maar nu 13 september ben ik 8 kilo afgevallen. YES, eindelijk iets wat el helpt om af te vallen. Het is niet alleen maar makkelijk... Ik kwam wel door wat emotionele barrieres heen, waardoor ik wat schommelde met een bepaald gewicht. Samen met sporten zijn die PORSIEbakjes een echte aanrader om af te vallen. En het is een heerlijk gevoel als mensen complimentjes geven dat ze kunnen zien dat je afgevallen bent!

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Jorien

Het fijne is ook gewoon dat je alles MAG eten!!!

Ik hoorde via via over het nieuwe porsie concept en was eigenlijk meteen nieuwsgierig want ook ik had al heel veel diëten geprobeerd om iets af te vallen. Van punten tellen tot shakes....en eerlijk gezegd met alles viel ik wel af, Maar het moeilijke komt pas als je op gewicht wil blijven! Altijd anders moeten eten dan je gezin is gewoon niet vol te houden en dus kwam ik steeds weer aan.
Toen besloot ik 9 maand geleden om samen met een vriendin de bakjes van Porsie te bestellen. Want samen is wel net zo fijn, zo konden we elkaar steunen als we het moeilijk hadden. In het begin moest mijn lichaam wel even wennen aan het minder eten, maar na een paar dagen was het eigenlijk al prima! Ik kon het heel goed volhouden! Het fijne is ook gewoon dat je alles MAG eten!!! En als je iets NIET verboden wordt om te eten kun je het veel makkelijker laten staan! Ik ging heel bewust kiezen voor gezonde voedzame producten!
Ik gebruik de bakjes van Porsie nog elke dag! Ben 10 kilo afgevallen en blijf nu al maanden op gewicht! Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt om de bakjes van Porsie te bestellen! Ik zal Porsie ook echt aan iedereen aanraden die wil afvallen en op gewicht wil blijven!!