Over

BILAL DURMAZ
Met zijn positieve instelling en zijn vermogen voor het geven van vertrouwen, ga jij bereiken wat je al jarenlang voor ogen had. Zijn persoonlijke aandacht helpt jou de kracht te vinden om gelukkig te zijn en te ontdekken dat alles mogelijk is. Want dat is de kracht van Bilal. Mensen helpen en resultaat zien geeft hem energie. Samen met zijn vrouw Christel kwam hij op het idee van PORSIE.
Door zijn jarenlange ervaring en passie voor sporten, gezondheid en voeding, heeft Bilal veel kennis ontwikkeld. Die kennis gebruikt hij dagelijks als personal trainer in zijn personal trainingsstudio Gym to-B. Ook werkte hij 3 seizoenen mee aan het programma OBESE op RTL4. Met zijn kennis en creativiteit begeleidde hij de kandidaten en besloot hij ze twee weken in huis te nemen. Al zijn ervaring zet hij nu in voor het vernieuwende en uitdagende concept ‘de nieuwe maat’. Met PORSIE geeft Bilal klanten de mogelijkheid om de nieuwe maat te krijgen én te houden: een maat voor het leven!

Porsie Bilal eigenaar Nijverdal

CHRISTEL DURMAZ-UITZETTER
‘Help! Mijn man is personal trainer!’ is een grapje dat vaak gebruikt wordt in huize Durmaz. Christel is niet de sportiefste, maar draagt toch de naam ‘vrouw van’ vol trots. Als ondernemer heeft ze een enorme drijfveer en staat ze Bilal bij in al zijn ideeën. Een gezonde levensstijl en sportiviteit, daar is Bilal al zijn hele leven mee bezig. Christel daarentegen heeft moeite met sporten, omdat het meer energie vraagt dan dat ze ervan krijgt. Of zoals ze zelf zegt: ‘ik vind het gewoon niet leuk!’. Christel is dan ook (ondanks haar grote liefde voor koken en gezelligheid), eerder bereid om voor een slanker lichaam iets te laten, dan er iets extra’s voor te doen.

De combinatie van dit bijzondere team zorgde ervoor dat ze verder keken dan plan A (gezonde voeding en bewegen) om af te vallen. Plan B is geboren: eerst minder eten!

Porsie Christel eigenaar Nijverdal