Het idee

Omdat plan A (gezond eten en sporten) de ideale manier is om af te vallen, maar dit vaak 10 stappen te ver is voor veel mensen, begint PORSIE met plan B.

Eerst minder eten!

Hoe werkt PORSIE?

PORSIE levert jou een set maatbakjes, hoe groot de bakjes zijn en het aantal bakjes is afhankelijk van je huidige gewicht. Je kunt gewoon blijven eten wat je normaal ook eet, alleen moet dat wat je wilt eten eerst afmeten in een PORSIEbakje.Wat je eet en wanneer je de bakjes leegeet, mag jezelf weten. Elk bakje mag je één keer per dag gebruiken. Van groente tot snoep, van fruit tot chips, alles moet in de bakjes afgemeten worden.

Door het gebruik van de bakjes heb je maar een aantal eetmomenten per dag en er past maar een bepaalde hoeveelheid in het bakje. Hierdoor eet je minder en van minder eten, val je af. Met PORSIE ga je wennen aan minder eten en het wordt daarom steeds eenvoudiger om je levensstijl onder controle te houden. De bakjes kosten tussen de €19,50 en de €24,50.

Het gaat om genieten… maar dan met mate!

Wat mag je drinken?

Naast de bakjes heeft PORSIE een aantal ‘drinkregels’:

  • Je mag 2 koppen koffie of thee met melk en/of suiker (waaronder ook cappuccino);
  • één glas drinken naar keuze, bijvoorbeeld een sapje, smoothie, melk, cola, wijn, bier ect.);
  • water (ook met bubbels) en koffie en thee zonder melk en suiker, mag je zoveel als jij nodig hebt.

Wil je toch een extra glas drinken naar keuze, dan moet je een XS bakje laten staan.

Wat is het proefabonnement en het betaalde abonnement? 

De eerste maand heb je soms vragen of wat extra hulp nodig, daarom krijg je bij PORSIE de eerste 4 weken een gratis proefabonnement. In je online abonnement kun je op de website terecht met je vragen. Elke vrijdag krijg je een mail update van PORSIE en daarnaast krijg je op de website toegang tot leuke tips, adviezen en lekkere recepten! Na 4 weken stopt het gratis proefabonnement automatisch.

Je kunt ervoor kiezen om het abonnement te behouden voor €4,95 per maand. Je kunt dan altijd bij ons terecht met vragen of als je een beetje extra support nodig hebt. Bij het abonnement krijg je toegang tot nog meer handige tips, adviezen en recepten. Je krijgt wekelijks een mail van PORSIE om je te blijven motiveren!

Heb je nog specifieke vragen over PORSIE, neem dan gerust contact met ons op! Je kunt bij contact het contactformulier invullen en dan zullen we jouw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Concept: “DE MAAT IS VOL”