Algemene voorwaarden

1. Recht op retour en teruggave

Je hebt 15 dagen om aan te geven dat je wilt retourneren. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven dat je het product wilt retourneren, moet je het binnen 14 dagen versturen. Het product zit in de originele verpakking en is onbeschadigd. Je kunt producten die je hebt aangeschaft op porsie.nl (webshop) niet retourneren als deze al gebruikt zijn. Retourneren kan alleen via https://porsie.shipping-portal.com/returns/

2. Levering/handelingskosten

Wij bezorgen de producten binnen Nederland zolang de voorraad strekt. De levertijd van een product bedraagt in de regel drie werkdagen vanaf de besteldatum. De bezorgkosten zijn € 3,00.

3. Prijzen

De prijzen op het moment van bestelling van een product zijn van toepassing (zolang de voorraad strekt). Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW.

4. Actiecodes

PORSIE behoud zich het recht voor actiecodes te weigeren, indien PORSIE vermoedt dat deze frauduleus of door een fout vertrekt zijn. In dat geval zal PORSIE je zo spoedig mogelijk daarover inlichten.

5. Eigendomsvoorbehoud

De producten blijven eigendom van PORSIE tot het volledige factuurbedrag door jou is voldaan en door ons is ontvangen.

6. Bescherming van persoonsgegevens

De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van de bestelling worden opgeslagen en in het kader van de afwikkeling van de bestelling eventueel doorgegeven aan ondernemingen die met ons zijn gelieerd of bedrijven die een deel van onze dienstverlening uitvoeren. Uiteraard worden al jouw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. PORSIE zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Als je je aangemeld voor onze nieuwsbrief, zal PORSIE jouw persoonsgegevens naast de hierboven beschreven gevallen gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. Indien je ongevraagde reclame van PORSIE (e-mail) niet op prijs stelt, kun je je altijd afmelden en bezwaar maken tegen het verdergaand gebruik van jouw persoonsgegevens voor commerciële communicaties. Deel dit schriftelijk mede via info@porsie.nl. PORSIE biedt de mogelijkheid tot afmelden in elke relevante e-mail.

Vanaf 25 mei houden wij bij alles wat wij vastleggen, het statement in onze eigen privacyverklaring  in gedachten;

“Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies,  onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.”

7. Garantie

Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

8. Algemene bepalingen

– PORSIE bakjes kunnen in de afwas machine.
– PORSIE bakjes kunnen NIET in de magnetron of oven.
– PORSIE bakjes moeten alleen gebruikt worden voor het vullen met voedsel.
– PORSIE bakjes zijn foodproof. Info over de grondstoffen vraag je op via info@porsie.nl .
– PORSIE raadt de klant aan regelmatig het gewicht te checken met de BMI check.
– PORSIE geeft geen garantie tot afvallen, het helpt de klant (16+) bij gewicht controle en heeft een adviserende rol.
– PORSIE adviseert de klant om dagelijks gevarieerde keuzes te maken uit de schijf van vijf.

 

9. Toepasselijk recht

Op al onze producten gelden de algemene voorwaarden.
Op deze website en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.